Covid 19

ЗА БЕЗОПАСНА ПОЧИВКА В ДЖОЯ ПАРК КОМПЛЕКС, КК ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ

 

Третирахме повърхностите (в това число маси в ресторанта, рецепция, ключове, контакти, бутониери на асансьорите, дръжки на врати и т.н) с високотехнологично противовирусно и противобактериално Нано покритие.

 

Безопасността и комфортът на гостите и служителите на Джоя парк комплекс, к.к. Златни пясъци винаги са били основен приоритет за нас.

Имаме изготвен план за дезинфекционни мероприятия на територията на Джоя парк за ограничаване разпространението на COVID-19. Следим ежедневно информацията, която получаваме от Оперативния щаб за коронавирус в България и Световната здравна организация.

Съобразно указанията на здравните власти, обособихме критичните точки в комплекса, най-често докосвани повърхности, възможност за струпване на хора, както следва:

  1. Контролно-пропускателен режим

Не се допуска струпване на хотелската рецепция, като гостите търпеливо изчакват реда си във фоайето или пред хотела.

Навсякъде в комплекса ( рецепция, фоайе, ресторант, асансьори, басейн ) са поставени указателни табели, подканващи  гостите за спазване на необходимата дистанция и  редовната лична хигиена.

  1. Дезинфекция на стаите и комплекса

Основен акцент при дезинфекцията на стаите са  предметите и повърхностите, които са най-често докосвани и използвани – санитарните възли, копчета, дистанционни, дръжки, ключове за осветление. Прилагат се по-засилени и специални мерки за почистване и дезинфекция в общите части на комплекса ( тоалетни, зали, асансьори, коридори и др.). Текущата дезинфекция се извършва в съответствие с изискванията.

  1. Ресторант и дезинфекцията в него

Капацитета на ресторанта ни позволява да разредим масите на отстояние една от друга, съгласно препоръките и предписанията на здравните органи, без да се налага изхранване по график и да се нарушава комфорта на гостите.

Персоналът следи да няма струпване на хора и гостите се настаняват на нужното разстояние един от друг.

  1. Басейн и зоната около него

С оглед голямата площ на двора на Джоя парк комплекс, шезлонгите и чадърите са позиционирани на необходимите отстояния един от друг.

  1. Релакс център и фитнес

Релакс центъра на Джоя парк комплекс е проектиран и изграден за използване от малки групи хора.

Той изцяло отговаря на изискванията на епидемиологичната ситуация.
Използването ще се осъществява с предварително записване, по график.

  1. Други мерки действия за безопасност

Извършена е дезакаризация на всички тревни площи в Джоя парк комплекс.

 

Опазването на здравето е споделена отговорност, за това се обръщаме към всички в името на общата безопасност със следните препоръки:

  • Всеки гост на Джоя парк комплекс следва да спазва правилата за лична хигиена и дезинфекция;
  • Поддържане на необходимата дистанция;
  • Да се запознаят с информационните табла с правила за безопасност, които са поставени във фоайето;
  • При главоболие, суха кашлица, температура над 37°С и отпадналост задължително трябва да се обърнат към рецепцията на комплекса, по възможност чрез обаждане от стаята, без напускането й.

 

Правим всичко възможно да подсигурим безопасна среда за почивката на гостите ни, за да могат да се насладят на престоя си.

 

Благодарим за разбирането, търпението и доверието!